Hrvatska udruga za epilepsije pridružila se dobrom buvljaku!

Hrvatska udruga za epilepsiju se pridružila Dobrom buvljaku!

http://www.dobribuvljak.com/udruga/hrvatska-udruga-za-epilepsiju/

Dobri buvljak je prvi projekt Udruge za reanimaciju građanskih inicijativa – Druga pomoć. Udruga je osnovana u siječnju 2012. godine s ciljem poticanja građana na različite oblike aktivnog uključivanja u život zajednice radi poboljšanja kvalitete življenja. To je humanitarni online buvljak koji spaja donatore i kupce s ciljem prikupljanja sredstava za rad neprofitnih organizacija.

Dobri buvljak djeluje po jednostavnom principu: ‘Donatori’ se rješavaju dobrih, ali nepotrebnih stvari, a ‘kupci’ dolaze do stvari/usluga koje su im potrebne. Umjesto klasičnog oblika plaćanja prodavaču, kupac iznos transparentno uplaćuje udruzi po vlastitom izboru i na taj način podupire njen rad.

Dobri buvljak tako postaje mjesto na kojem i ‘donatori’ i ‘kupci’ čine dobro djelo pomažući udrugama koje tako dobivaju dobivaju sredstva za ostvarivanje svojih ciljeva, ali i sami osjećaju direktnu korist od svog angažmana.

Ovim putem potičemo naše članove i sve osobe dobre volje na doniranje u skladu sa sloganom Dobrog buvljaka: “Riješi se nepotrebnih stvari ili kupi potrebne, a usput podrži one kojima je pomoć potrebna – novac umjesto prodavatelju uplaćuješ udruzi po svom izboru!”

Više na http://www.dobribuvljak.com/