PROJEKT EPIPREHRANA

Udruga Dravet sindrom Hrvatska u partnerstvu s Hrvatskom udrugom za epilepsiju, je započela s radom Savjetovališta za ketogene dijete. Ovim putem želimo pružati podršku i savjete oboljelima od refraktornih epilepsija i neurometaboličkih bolesti i njihovim obiteljima koji provode ketogenu dijetu, kao i onima kojima je liječnik indicirao njihovo uvođenje.

Za sva pitanja vezana uz svakodnevnu provedbu ketogenih dijeta, oboljeli i njihove obitelji mogu se obratiti na: info@dravet-sindrom-hrvatska.hr dok se liječnici mogu obratiti na: info@epilepsija.hr.

Sve opće informacije o ketogenim dijetama za liječenje refraktornih epilepsija i neurometaboličkih bolesti dostupne su na web stranici:

http://dravet-sindrom-hrvatska.hr/epiprehrana/

U sklopu projekta EpiPrehrana nastala je i hrvatska verzija brošure za djecu i roditelje/skrbnike koji žele započeti provedbu ketogene dijete.

💜JA ZAPOČINJEM PROVEDBU KETOGENE DIJETE💜

Brošura je dostupna na sljedećoj poveznici: http://dravet-sindrom-hrvatska.hr/wp-content/uploads/2021/12/finWEB_CROATIAN_ketogenic_children_2021.pdf?fbclid=IwAR1qJCw2YB7wb95uJeWMrrnmxrHrX7whsM8YjU0yFeAYUvebIut93MEiWVY

Projekt EpiPrehrana obuhvaća i odraslu populaciju!

Odraslima je namijenjena brošura:

💜 UVOD U KETOGENE DIJETE ZA ODRASLE S EPILEPSIJOM 💜

Kliknite na poveznicu: http://dravet-sindrom-hrvatska.hr/wp-content/uploads/2021/12/WEB_Introduction_to_ketogenic_for_Adults_CROATIAN.pdf?fbclid=IwAR2pullNie0bQI3z4CuuH-wNrW4N2hoEqBZ228qKx8rh9WZJj7GONt5SR0Y