WEBINAR ŽIVJETI S KETO DIJETOM 8. 12.2021. U 15:00

Dravet sindrom Hrvatska i Hrvatska udruga za epilepsiju u srijedu 08.12.2021. u 15 sati, organiziraju webinar na temu ŽIVJETI S KETO DIJETOM, s predviđenim trajanjem od sat i trideset minuta.

Kako i kada započeti s ketogenim dijetama? Kako razbiti strah i predrasude o ketogenim dijetama u svrhu liječenja? Kako se posvetiti ketogenoj dijeti? Kada će se vidjeti rezultati? Kako olakšati pripremu obroka? Kako olakšati prijelaz na ketogenu dijetu? Na što je sve potrebno obratiti pozornost za vrijeme provedbe ketogene dijete? Što ako…..???? Pitanja je doista puno… Krenite s nama u potragu za odgovorima!

Pridružite nam se 8. prosinca na besplatnom webinaru o životu s ketogenom dijetom.

Prijava na webinar je BESPLATNA i odvija se putem poveznice

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_L48E5OM-S_a8-WcVOwEfmg?fbclid=IwAR0jka9KdV6Lo0XsW-P26vaXqqT6lyn9yILG6JO1l8-Q9j4apksoehYhJDc.

Cilj webinara je educirati te podržati obitelji koje provode ketogenu dijetu ili će je provoditi u svrhu liječenja epilepsije.

Emma Wiliams, osnivačica i predsjednica Matthew’s Friends, je glavni predavač. Putem Matthew’s Friends pruža podršku i informacije oboljelima koji provode ili žele provoditi ketogenu dijetu te podržava istraživanja vezana za medicinsku provedbu ketogenih dijeta.

Vedrana Bibić, magistra kliničkog nutricionizma, se posvetila području primjene ketogenih dijeta u svrhu liječenja tvrdokornih epilepsija i ostalih oboljenja. Voditeljica je projekta Epiprehrana u sklopu kojeg je oboljelima dostupno savjetovalište za ketogene dijete.

Moderatori webinara su prof. dr. sc. Igor Prpić i dr. Ana Sruk.

Tijekom webinara, putem opcije Q˛& A, možete postavljati pitanja na koja će sudionici odgovarati u završnom dijelu webinara.