VIRTUALNI RAZGOVORI O EPILEPSIJI 25.11.2021.

Poštovani i dragi svi,pozivamo vas na nastavak virtualnog druženja sudjelovanjem u sljedećoj temi serije webinara „Virtualni razgovori o epilepsiji“ koji će se održati u četvrtak 25.11.2021.g. u 18:00.

Predviđena je tema „Psihogeni neepileptički napadaji“ o kojoj će govoriti Latica Friedrich, dr.med., specijalist neurologije – uži specijalist epileptologije. Dr. Friedrich će najaviti i skorašnju objavu platforme u sklopu projekta „Edukacijska Internet platforma o psihogenim neepileptičkim napadajima“. Platforma će biti dostupna na hrvatskom jeziku te namijenjena prvenstveno samim pacijentima, ali i zdravstvenim djelatnicima i široj javnosti kako bi se pobliže upoznala s poremećajem psihogenih neepileptičkih napadaja (PNEN-a).

Svi zainteresirani nam se mogu javiti putem našeg maila info@epilepsija.hr ili Facebook Messengera Hrvatske udruge za epilepsiju gdje možete ostaviti svoje kontakt podatke (ime i prezime, mail) te ćemo vam nekoliko minuta prije očekivanog početka poslati poveznicu klikom na koju se možete direktno spojiti.

Ukoliko već posjedujete Skype račun možete nas dodati – Hrvatska udruga za epilepsiju.

Predavanje je dostupno na sljedećoj poveznici: