NAŠI LJUBIČASTI RAZGOVORI

ZOOM GRUPE SAMOPODRŠKE – VODITELJICA: PAMELA PIPAN

🧠💜 NAŠI LJUBIČASTI RAZGOVORI 💜🧠

Ponekad je najveća podrška ona koja dolazi od ljudi koji prolaze kroz iste izazove. Zato želimo naglasiti važnost grupa samopodrške za osobe s epilepsijom. 🌟

U ovim grupama, možemo podijeliti svoja iskustva, naučiti od drugih, pružiti podršku i osnažiti jedni druge. Zajedno, možemo rušiti predrasude, educirati druge i osjećati se manje sami u našim izazovima.

Nemojte oklijevati pridružiti se grupi samopodrške koju će ispred Hrvatske udruge za epilepsiju voditi Pamela Pipan. Jer zajedno, možemo ostvariti mnogo više nego što to možemo sami. 💪 💜

O čemu ćemo razgovarati ?

Iskustva s epilepsijom: Razmjena osobnih priča o simptomima, dijagnozi, liječenju i upravljanju epilepsijom može biti korisna za članove grupe.

Emocionalna podrška: Razgovor o emocionalnim izazovima koji mogu pratiti epilepsiju, poput straha, tjeskobe ili depresije, te dijeljenje strategija za suočavanje s njima.

Savjeti za upravljanje: Razmjena savjeta i trikova za upravljanje svakodnevnim životom s epilepsijom, uključujući strategije za smanjenje stresa, pravilnu prehranu i vježbanje.

Edukacija: Obrazovanje o epilepsiji, njezinim uzrocima, vrstama napadaja, dostupnim liječenjima i mogućim komplikacijama može pomoći članovima grupe da bolje razumiju svoje stanje.

Pravna pitanja: Razgovor o pravnim pitanjima koja se tiču osoba s epilepsijom, poput prava na rad, vožnju automobila, pristupu zdravstvenoj zaštiti i invalidskim pravima.

Povezivanje s resursima: Dijeljenje informacija o lokalnim organizacijama, grupama podrške, stručnjacima i resursima koji mogu pružiti dodatnu podršku osobama s epilepsijom.

Naš prvi virtualni sastanak je u petak 1. ožujka 2024.g. 18:00 -20:00 sati.

Priključi se putem Zoom platforme na sljedećoj poveznici: https://us02web.zoom.us/j/85351539977?pwd=Smx2Sk80UXZ3clpvT0lXMnFuOFBDdz09