VIRTUALNI RAZGOVORI O EPILEPSIJI 20.10.2022.

Znate li što je SUDEP? Radi se o temi o kojoj se često ne govori dovoljno za vrijeme redovitih pregleda u neuropedijatrijskim i neurološkim ambulantama, djelom zbog razloga da će dodatno produbiti teret i brigu koju sama dijagnoze epilepsija donosi te djelom zbog težine razgovora o temi koja uključuje smrtnost. Uoči 23. listopada, dana kada se u svijetu obilježava Dan podizanja svjesnosti o SUDEP-u, pridružite nam se na „Virtualnim razgovorima o epilepsiji“ u četvrtak, 20.10.2022.g. u 18:00.

Predavanje na ovu temu će održati Marina Legac Škifić, dr.med., specijalist neurologije -uži specijalist epileptologije te će naknadno odgovarati na sva vaša pitanja.

Svi zainteresirani za predavanje mogu se, na dan predavanja, spojiti direktno putem sljedeće poveznice: https://us02web.zoom.us/j/88647694199?pwd=bHZRN1kybjNSQjF0M2lsTUFBZ0R3QT09

Samo iznošenje predavanja bit će snimljeno i naknadno objavljeno na stranicama HUE dok se ostatak sastanka neće snimati radi zaštite osobnih podataka sudionika.

Do skorog ponovnog viđenja!💜💜💜

Snimka predavanja je dostupna na YouTube kanalu HUE: