NATJECANJE U CRTANJU „BUDI MI PRIJATELJ“ – PRIJAVE DO 15.11.2019.

Povodom Međunarodnog dana epilepsije i Nacionalnog dana oboljelih od epilepsije, koje obilježavamo u veljači 2020.godine, Hrvatska udruga za epilepsiju najavljuje natječaj u crtanju za sve uzraste pod nazivom „Budi mi prijatelj“.

Postoje dvije natjecateljske kategorije – do 12 godina i iznad 12 godina starosti, a natjecanje je otvoreno za sve!

Pobjednike nagradnog natječaja odabrat će žiri prema kriterijima kreativnosti i kvalitete uratka, a pobjednik u svakoj kategoriji dobit će nagradu od 1000 kuna!

Svečana dodjela nagrada bit će upriličena na dan obilježavanja Međunarodnog dana epilepsije i Nacionalnog dana oboljelih od epilepsije, a pobjednik će biti prijavljen na sudjelovanje u međunarodnom natjecanju u organizaciji Međunarodnog biroa za epilepsiju pod nazivom „Friendship and Inclusion“  https://internationalepilepsyday.org/competition2020/.

Pozivamo vas da šaljete svoje crteže u izvornom obliku na našu adresu Hrvatska udruga za epilepsiju, Sveti Duh 64, 10 000 Zagreb ili skenirano na naš mail: info@epilepsija.hr, zaključno s 15. studenim 2019.godine.

Vašim fotografijama poručite kako su unatoč dijagnozi epilepsije kroz život moguća različita postignuća od savladavanja manjih svakodnevnih poteškoća do postizanja većih uspjeha i ostvarivanja individualnih ciljeva, uz pomoć obitelji, bližnjih i prijatelja .

Natječaj crteži-page-001