POBJEDNICE FOTO NATJEČAJA “JER JA MOGU SVE”!

Povodom Međunarodnog dana epilepsije, po uzoru na ranije inicijative ILAE i IBE, u Hrvatskoj je ove godine po drugi puta, održan foto natječaj „Jer ja mogu sve!“. Tema je odabrana s ciljem da se osobama s epilepsijom omogući iskazivanje preko fotografije; kako su unatoč dijagnozi epilepsije kroz život moguća različita postignuća od savladavanja manjih svakodnevnih poteškoća do postizanja većih uspjeha i ostvarivanja individualnih ciljeva. Pobjednici su objavljeni na manifestaciji zajedničkog obilježavanja Međunarodnog dana epilepsije i Nacionalnog dana oboljelih od epilepsije održanoj u ponedjeljak 11. veljače 2019.g. u prostorima Tribine Grada Zagreba – Kaptol 27. Ovim putem još jednom čestitamo pobjednicima te vas sve pozivamo da kroz godinu fotografirate detalje koji vama znače ljepotu života i ostvarivanje ciljeva!

Dobitnica u kategoriji do 12 godina starosti:

Leila Zubović

Leila Virginia Zubovic

Leila ima 11 godina, odlična je učenica, jako voli crtanje u raznim tehnikama a sovu nagradu će iskoristiti za kupnju na kojem može grafički  uređivati fotografije i videa koje također obožava.

 

Dobitnica u kategoriji više od 12 godina starosti:

Nicol Andrea Bulešić

Nicol Andrea ima 21 godinu, prije nekoliko godina nakon što je otkriveno da boluje od epilepsije je upisala stolni tenis  u stolno teniskom savezu osoba s invaliditetom i osvojila više medalja na državnom prvenstvu.

Nicol Andrea Bulešić