USUSRET MEĐUNARODNOM DANU EPILEPSIJE 2017!

international-epilepsy-day-2017Svake godine, drugog ponedjeljka u veljači, obilježava se Međunarodni dan epilepsije (International Epilepsy Day) zajedničkom inicijativom International Bureau for Epilepsy (IBE) i International League Against Epilepsy (ILAE). Godine 2017. taj dan će se obilježiti 13. veljače.

Ususret predstojećem danu i u sklopu priprema, najavljeno je umjetničko natjecanje CREATING ARTISTIC WAVES.  U narednim tjednima saznat će se više detalja o samom događaju, načinu prijave, kategorijama i nagradama.

Stoga, ukoliko se bavite bilo kojom vrstom umjetnosti, volite crtati ili slikati koristeći tradicionalne ili digitalne alate, izrađujete skulpture, bavite se lončarstvom, snimate video, skladate glazbu ili čak stvarate multimedijska umjetnička djela, pozvani ste da se uključite u ovo natjecanje koje je namijenjeno svim dobima uz predviđene nagrade.

S obzirom na dovoljno vremena koje predstoji, potičemo sve naše članove da razmisle na koji bi se način mogli uključiti u čemu ćemo vas rado podržati!