PRUŽIMO POTPORU BICIKLISTIČKOM KLUBU PEDALINAC U PUTOVANJU NA PRVE EUROPSKE SPORTSKE IGRE BAKU 2015

Za vrijeme Biciklijade povodom Ljubičastog dana, Hrvatska udruga za epilepsiju  stekla je novog prijatelja i suradnika.  Radi se  o Biciklističkom klubu Pedalinac čiji članovi ponosno nose logo Hrvatske udruge za epilepsiju na svojim majicama dok  promiču duh olimipiza putujući i ostvarajući novi sportski i biciklistički izazov  u sklopu projekta “BICIKLOM NA PRVE EUROPSKE IGRE U BAKU 2015.”

Biciklistički klub Pedalinac utemeljili su 2007. godina Mladen Gaćeša, Marko Mitić i Saša Drach. Klub je i neprofitna udruga građana kojoj je prvobitna svrha bila olakšati projekt “Biciklom na olimpijske igre u Peking 2008. godine.” Udruga je tijekom godina širila svoje aktivnosti i članstvo, te danas okuplja respektabilan broj zaljubljenika u putovanja biciklom iz Hrvatske, ali i izvan nje.

Učlanjenjem u biciklistički klub Pedalinac postajete članom vesele i zdrave zajednice strastvenih zaljubljenika u putovanja biciklom. Kao Pedalinac ostvarujete pogodnosti u određenim biciklističkim trgovinama, informirani ste o važnijim biciklističkim događanjima i ostalim aktivnostima. Jednostavnije i brže ispunjavate vlastite snove o sigurnom putovanju biciklom u daleke krajeve te stječete doživotne prijatelje.

Više o samom klubu i putovanju možete pronaći na Facebook stranici Pedalinac – biciklistički klub ili na web stranici www.bkpedalinac.hr

pedalinac