BICIKLIRAJ ZA EPILEPSIJU!

Bicikliraj-za-epilepsiju-web

U povodu Svjetskog dana zdravlja (7. travnja) i „Ljubičastog dana” — dana epilepsije (26.ožujka), Hrvatska udruga za epilepsiju i Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja RH organiziraju u Zagrebu biciklijadu podrške oboljelima od epilepsije. Cilj manifestacije „Bicikliraj za epilepsiju” bit će javno iskazivanje podrške oboljelim osobama koje su zbog epilepsije još uvijek stigmatizirane te promoviranje tjelesne aktivnosti u kontekstu prevencije mnogih bolesti i unaprjeđivanja zdravlja.

Okupljanje građana bit će na Rooseveltovom trgu 9. travnja u 12 sati, a potom slijedi vožnja kroz centar grada. Građane se poziva da na svojoj odjeći ili biciklu imaju neki odjevni ili drugi predmet ljubičaste boje, simbolične boje epilepsije, a na manifestaciji će se sudionicima dijeliti majice i drugi simbolični predmeti Ijubičaste boje.

ruta

Pozivamo sve vas da nam se pridružite 9. travnja u 12 sati! Više detalja možete vidjeti na našem Facebook događaju https://www.facebook.com/events/949892798440605/  A kako nam je bilo prošle godine, pogledajte ovdje.