PRIDRUŽITE NAM SE 14. VELJAČE NA OBILJEŽAVANJU MEĐUNARODNOG DANA EPILEPSIJE I NACIONALNOG DANA OBOLJELIH OD EPILEPSIJE 2017.

EpilepsyDay-Poster2017-214x300Kao što je već mnogima poznato, veljača je mjesec s nekoliko datuma od iznimne važnosti za epilepsiju! Ove godine 13. veljače obilježavat ćemo Međunarodni dan epilepsije koji je nastao zajedničkom inicijativom IBE i ILAE (Međunarodnog biroa za epilepsiju i Međunarodne lige protiv epilepsije) i čije je obilježavanje predviđeno drugog ponedjeljka u veljači. Uz ovaj dan ne zaboravimo niti na Nacionalni dan oboljelih od epilepsije koji se u Hrvatskoj obilježava 14. veljače.

Povodom ovih važnih datuma, Hrvatska udruga za epilepsiju će u prostorijama Tkalčićeve 33 u Zagrebu, u utorak 14. veljače s početkom u 16 sati, održati prigodno okupljanje svojih članova i svih zainteresiranih prigodnim predavanjima liječnika volontera u Udruzi vezano uz temu „Živjeti s epilepsijom“:  Epilepsija u svakodnevnim životnim aktivnostima (Marina Milošević), Ketogena dijeta (Latica Friedrich) i Kako pomoći osobi koja ima epileptički napadaj? (Ana Piršić).

Pozivamo vas da prisustvujete ovoj aktivnosti Udruge kako bi zajedno s milijunima ljudi u svijetu koji se sakupljaju iz istog razloga, naglasili i istaknuli probleme s kojima se osobe s epilepsijom, članovi njihovih obitelji i ostale osobe koje o njima brinu svakodnevno susreću.

One koji su spriječeni osobno nam se pridružiti, pozivamo da podržite Epilepsy day putem društvenih mreža objavljujući informacije kako ćete obilježiti taj dan koristeći hashtag #EpilepsyDay!